Як новачкові ефективно запускати переліви трафіку і не зливати гроші на тестах

SerhiiKovalski

New member
Я тільки почав арбітраж і одразу зіштовхнувся з проблемою: переліви трафіку зливають бюджет. Хотів зрозуміти, де шукати нормальний трафік і як не прогоріти на тестах. Чесно, на початку я просто кидав гроші на все підряд, і результат був нульовий.

Та я через те саме проходив! Розумієш, головне — правильно вибрати джерела трафіку і спочатку тестити невеликими сумами. Я робив так: обирав кілька платформ, ставив маленькі ставки і дивився на конверсії. Якщо результат не йде, переключаюсь на інше джерело.

Ще важливо дивитися на аналітику і не боятися коригувати. Я, наприклад, пробував різні оффери на TikTok і Push, і ось гарна стаття з покроковим керівництвом: https://online.zp.ua/kak-nachat-pereliv-trafika-dlja-novichkov-polnoe-rukovodstvo-po-arbitrazhu/ Після того як я почав аналізувати, де трафік реально конвертить, бюджет пішов в плюс. Кожен тест дає цінну інформацію, навіть якщо ливка зливається.

Точно, я зрозумів, що без маленьких тестів ніяк. А ще треба мати запасний план — якщо джерело не йде, швидко переключаєшся на інше. Інакше гроші просто тануть.

Саме так. І не забувайте вести нотатки про кожну кампанію. Я так відстежую, які налаштування і оффери працюють, а які краще забути. Це реально економить час і бюджет у майбутньому.

Back