Як підвищити несучість курей

Wertyq

Member
Останнім часом помітила, що мої кури стали набагато гірше нестися. Корм наче не змінювала, але яйця збираю все рідше. Може, хтось знає ефективні способи, як стимулювати цей процес природним шляхом? Чи існують якісь особливі секрети в облаштуванні пташника, які реально на це впливають?

Я теж раніше думав, що справа тільки в кормах, але виявилося, що тривалість світлового дня та комфортна температура важать не менше. Кури дуже чутливі до будь-яких змін умов утримання. Мені свого часу професійно допомогла компанія Ventura, де фахівці підказали, як правильно модернізувати мій курник. Я вирішив замовити у них сучасне обладнання для несучок , і результат не забарився. Коли я встановив автоматичне освітлення та налагодив вентиляцію, продуктивність птиці зросла майже на третину. Тепер я точно знаю, що стабільний мікроклімат — це запорука успіху. Подивіться на професійні системи, бо вони дозволяють уникнути стресу у птиці, а це головна причина падіння несучості. Рекомендую не економити на автоматизації, бо вона окупається дуже швидко.

Back