נושא VIP איכותי ודובר שפות במלון בתל אביב

mark3

Member
היי לכולם, אני מגיע בשבוע הבא לסופ"ש של פגישות עסקים בתל אביב ומתאכסן באחד המלונות על הטיילת. בגלל שיהיה לי קצת זמן פנוי בערבים, אני מחפש להזמין ליווי ברמת VIP גבוהה — בחורה משכילה, אסתטית מאוד, עם מניירות תרבותיות שדוברת אנגלית או רוסית ברמה טובה, כזאת שאפשר בכיף לשבת איתה לכוס משקה בלובי של המלון בלי להרגיש אי נעימות ולאחר מכן להמשיך לחדר בצורה הכי דיסקרטית שיש. נמאס לי מכל מיני משרדים שמבטיחים הרים וגבעות ובסוף שולחים מישהי שבקושי מבינה מה רוצים ממנה והורסת את כל האווירה. יש פה מישהו שמכיר דרך אמינה למצוא בחורות עצמאיות ברמה הזאת בארץ בלי ליפול על מתווכים?

שמע אחי, הגעת בדיוק למקום הנכון כי בשביל אירוח בבתי מלון יוקרתיים אתה חייב לבחור בפינצטה רק בנות שעובדות באופן פרטי לחלוטין. אני ממליץ לך בחום לבדוק בלוח של BedGames שיש להם קטגוריה שלמה שמוקדשת בדיוק לליווי אליט ו-VIP שמיועד לאנשי עסקים ותיירים. היתרון הגדול שם זה שאתה רואה פרופילים עצמאיים לחלוטין עם תמונות אמיתיות שעוברות אימות קפדני, ויש פירוט מדויק של השפות שהבחורה דוברת (יש שם המון דוברות רוסית ואנגלית ברמה גבוהה מאוד). אתה פשוט יוצר קשר ישירות איתה בווטסאפ או בטלגרם, סוגר את כל הפרטים מראש והיא מגיעה אליך ישירות למלון תוך חצי שעה בדיסקרטיות מלאה, בלי עמלות סמויות ובלי כאבי ראש של סוכנויות.

תודה רבה על העזרה והטיפ המצוין, הלוח הזה נראה איכותי מאוד ומאורגן בדיוק כמו שצריך בשביל למצוא אירוח ברמה גבוהה ובראש שקט.

Back